Jokela 150 juhlavuosi

Virkistys ja taito ry sekä Joke-La ry kiittävät lämpimästi kaikkia Jokelan kukoistusmarkkinoille 4.5.2024 osallistuneita! Tapahtuma onnistui yli odotusten ja markkinapäivän sääkin oli mitä mainioin:)

Jokelan kukoistusmarkkinat 4.5.2024

Virkistys ja taito ry järjestää Jokelan keväiset markkinat yhteistyössä Joke-La ry:n ja Jekku ry:n kanssa Jokelan Tiilitehtaalla 4.5.2024. Tänä vuonna Tiilitehtaan perustamisesta tulee kuluneeksi 150 vuotta ja juhlavuonna vietämme "Jokelan kukoistusmarkkinoita". 

Tavoitteenamme on, että saamme markkinoille runsaasti houkuttelevia myyntipisteitä sekä paikallisia että lähialueiden yhdistyksiä, jotka voivat jakaa tarinansa, innostaa ihmisiä ja kutsua heidät mukaan toimintaan ja tapahtumiin.

Jokelan kukoistusmarkkinat 4.5.2024 kello 10-15 Jokelan Tiilitehtaalla.
Osoite: Nukarintie 5, 05400 Jokela.
Tarkempi markkinapäivän ohjelma julkaistaan tällä sivulla lähempänä ajankohtaa. 
Lisätietoja: virtayhdistys@gmail.com tai tekstiviestillä 040 723 6906.

HUOM! Markkinoille on tullut runsaasti myynti-/esittelypaikkavarauksia. Tästä syystä ennakkoilmoittautuminen on suljettu luvattua ajankohtaa (28.4) aiemmin. Voit kuitenkin tiedustella paikkatilannetta tekstiviestillä p. 040 723 6906. 

Markkinapaikkamaksut 2024

Myyntipisteet 55,00 €
Yhdistykset/myynti 35,00 €
Yritykset/poliittiset puolueet/esittely (ilman myyntiä) 35,00 €
Yleishyödylliset yhdistykset/esittely 10,00 €
Kirpputoripisteet/käsityömyynti (ilman yritystä) 10,00 €
Koululuokat maksuttomia
Sähköliittymä 5,00 €

Tervetuloa mukaan kaikki Jokelan ja lähiseutujen yhdistykset! 

Jokelan kukoistusmarkkinat ovat myös yhdistysten juhla, jossa jokainen voi loistaa omalla toimialallaan ja innostaa uusia ihmisiä mukaan yhteisöön. Olemme luoneet tapahtuman, joka tarjoaa inspiroivia kohtaamisia ja mahdollisuuden näyttää, miksi juuri teidän yhdistyksenne on ainutlaatuinen. Kukoistusmarkkinat tarjoavat Jokelan ja lähiseutujen yhdistyksille tilaisuuden jakaa ideoita, esitellä harrastetoimintaa ja avata ovia uusille mahdollisuuksille! Ja mikä upeinta, löytää niitä ihmisiä, jotka jakavat intohimonne ja kiinnostuksenne!

Tavoitellaan yhdessä sitä, että Jokelan kukoistusmarkkinoille osallistuva löytää monipuolisen ja värikkään valikoiman yhdistyksiä, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin. Rakennetaan omalle kylälle eloisa vitriini, joka on täynnä innostusta, luovuutta, uusia ajatuksia, lämpöä ja yhteisöllisyyttä! Annetaan ihmisille mahdollisuuksia löytää uusia ystäviä ja harrastuksia! 

Tulkaa mukaan, kukoistetaan yhdessä! :)

Tervetuloa mukaan kaikki Jokelan ja lähiseutujen yritykset!

Jokelan kukoistusmarkkinat ovat myös paikallisten ja lähiseutujen yritysten juhla, jossa on loistava mahdollisuus esitellä omaa yritystoimintaa, verkostoitua ja kertoa uusille potentiaalisille asiakkaille, miksi juuri sinun/teidän yrityksenne palvelut ovat loistavia.   

Tavoitellaan yhdessä sitä, että Jokelan kukoistusmarkkinoille osallistuva löytää itselleen sopivia palveluita "omalta kylältä tai ihan liki".  Esilläolonne on taatusti kannattavaa ja vuorovaikutteista markkinointia!

Tulkaa mukaan kukoistamaan!  

Upean kuvan Jokelan markkinoilta 2023 on ottanut Jouko Vuori.