Vuokraa VIRTA tupa

Vuokraa ihastuttava luonnon keskellä oleva VIRTA tupa, joka sopii mainiosti perhe- ja sukujuhliin, synttäreille, yritys- tai yhdistys-tilaisuuksiin, virkistystilaisuuksiin tai kokouksiin, vanhempainiltoihin tai vaikkapa koululaisten teemapäivään. Tuvan seinät ovat nähneet monia elämänkaareen kuuluvia tapahtumia; valmistujaisia, ristiäisiä, hääjuhlia ja muistotilaisuuksia.

Tuvan ympäristössä on upeat ulkoilumahdollisuudet niin kesällä kuin talvellakin. Lenkki- ja kuntopolut, beach volleykenttä, latuverkosto ja lumikenkämaasto houkuttavat liikkumaan. Kysy VIRTA yhdistykseltä vinkkejä virkistystilaisuuksien liikuntahetkiin!

Virkistys ja taito ry VIRTA vuokraa tupaa aina silloin, kun se yhdistyksen oman toiminnan puitteissa on mahdollista.

VUOKRAUSPALVELUMME
VIRTA vuokraa tilaa, saunaa, kalustoa, astioita ja tarjoaa mahdollisuuden ostaa myös tapahtuman jälkeisen tilojen siivouksen. 

Vuokratuloilla yhdistys kattaa kiinteistön ylläpidon sekä järjestää toiminta-alueen ihmisille vapaa-ajan virkistys- ja harrastustoimintaa.

VIRTA tuvan tilat ja varusteet

VUOKRAUSAJAT
Tupaa vuokrataan pääsääntöisesti joko 4 tunnin vuokra-ajalla, koko arkipäiväksi, viikonloppuna vuorokaudeksi tai koko viikonlopun ajaksi. Muista mahdollisista vuokrausajoista tai toistuvista ns. vakio-vuokrauksista on mahdollista sopia erikseen.

TILAAN TUTUSTUMINEN 
Vuokrattavaan tilaan voi tutustua sopimalla ajan > virtayhdistys@gmail.com

TIEDUSTELUT, VARAUKSET JA LISÄTIETOA VUOKRAUKSESTA
1. Tutustu tuvan vuokrausehtoihin ja järjestyssääntöihin ennen varaustiedustelua.
2. Tiedustele sähköpostitse onko tila käytettävissä suunniteltuna ajankohtana > virtayhdistys@gmail.com
3. Sovittu varaus vahvistetaan lähettämällä sähköinen vuokraussopimus ja maksamalla tilan vuokra. 

Tilaisuuden jälkeen VIRTA tuvan tulee olla samassa kunnossa kuin ennen vuokrausta > siivousohjeistus.

JÄSENTEN VUOKRAETU
VIRTA yhdistyksen varsinaiset jäsenet saavat kerran vuodessa  50%:n alennuksen vuokraushinnoista. Tällöin vuokrauksesta vastaavan henkilön tulee olla VIRTA yhdistyksen varsinainen jäsen. 

SIJAINTI JA SAAPUMINEN VIRTA TUVALLE
Tuvan osoite: Ridasjärventie 137, 05400 Jokela  (Ridasjärventiellä opastekyltti VIRTATUPA) 
Ajo-ohje Jokelan suunnasta:
Hyvinkäältä tai Järvenpäästä tultaessa Jokelassa käännytään Jokelantieltä (radanvarsitie) opasteviitan mukaisesti Nukari/Ridasjärvi. Seuraa 90 asteen mutkaan ja seuraavasta risteyksestä käännytään oikealle, kohti Nukaria. Tällä Ridasjärventiellä ajetaan kohti Hämeentietä (tie nro 45) noin 2,3 km, jolloin käännytään vasemmalle, kyltti VIRTATUPA. Tätä tietä ajetaan vasemmalle kaartaen, toisen VIRTATUPA-kyltin opastamaan suuntaan, aina tien päähän asti.

Ajo-ohje tieltä 45, Hyvinkää-Hyrylä:
Tieltä 45 käännytään Jokelaan ja ajetaan noin 1.3 km ja käännytään oikealle, kyltti VIRTATUPA ja tätä tietä ajetaan vasemmalle kaartaen, toisen VIRTATUPA-kyltin opastamaan suuntaan, aina tien päähän asti.

Omalta kylältä löytyvät upeat ulkoilumaastot!Kesällä voi patikoida, maastopyöräillä tai vaikkapa nauttia piknikistä luonnon ihmeiden keskellä.Hyvälumisena talvena ovat oivat mahdollisuudet vaikkapa suihkia suksilla metsän siimeksessä.
Sivutieltä maastopolulle - VIRTA-tupa löytyy "tästä" VIRTA tuvalle on Jokelan keskustasta vain reilun vartin kävelymatka, maastopolkua seuraillen. Omalta kylältä löytyvät upeat ulkoilumaastot! Kesällä voi patikoida, maastopyöräillä tai vaikkapa nauttia piknikistä luonnon ihmeiden keskellä. Hyvälumisena talvena ovat oivat mahdollisuudet vaikkapa suihkia suksilla metsän siimeksessä. Kuvat: Miia Mölkänen 2020

Kuvia VIRTA tuvalta

Tuvan ympäristössä luonto hehkuu!