VIRTAVETO - ulkoilutapahtuma jokaiikalle

Ulkoilutapahtuma, jossa voi myös kisailla leikkimielellä. Visailureitti kulkee Notkopuistolta maastopolkua pitkin VIRTA tuvalle (1,4 km). Reitin varrelta löydät 5 tietorastia, joihin voit pohtia vastauksia itsekseen, perheen voimin tai kaveriporukassa. 

Visailuun voi osallistua lunastamalla kisalipukkeen kello: 10.00-11.00 Notkopuiston VIRTA pisteeltä. Lipukkeella (5 €) osallistutaan myös herkullisen herkkukorin arvontaan. Arvonta suoritetaan tuvalla kello:13.00. (Huom! VIRTA piste sijaitsee Notkopuiston päiväkodin takana olevalla P-alueella, jolle kuljetaan Sivutien kautta)

Jos "jalka ei nouse" maastopolulle, niin väki on lämpimästi tervetullutta VIRTA tuvan tapahtumapäivään muillakin keinoin. Paikan päälläkin voi osallistua tietovisan arvontaan ja VIRTA arpajaisiin. 

VIRTAVETO-tapahtumassa on tarjolla ohjelmaa ja mielen virkistystä. Myyntipisteillä masut saa täyteen grillimakkaralla sekä suut makeiksi muurikkaletuilla. Ja toki kaffetta & pullaa. 

Laita 25.9  jo nyt korvan taakse ja tule viettämään kanssamme mukava syyspäivä!

PS. Seuraa tapahtumasivuamme, VIRTAVETO-tietoja päivitetään tänne vielä lähempänä ajankohtaa. Löydät infoa myös VIRTA yhdistyksen Facebook-sivuilta.