VIRTAVETO -ulkoilutapahtuma jokaiikalle

VIRTAVETO on ulkoilutapahtuma, jossa voi myös kisailla leikkimielellä. VIRTATUVALLE pääset kätevästi
esim. Notkopuistolta kuntoradan kautta. Jos "jalka ei nouse" tulla kuntoradan reittejä pitkin, niin väki on lämpimästi tervetullutta tapahtumapäivään muillakin keinoin.

VIRTAVETO-tapahtumassa on tarjolla ohjelmaa ja mielen virkistystä. Myyntipisteillä masut saa täyteen grillimakkaralla sekä suut makeiksi muurikkaletuilla. Ja toki kaffetta & pullaa. 

Tuvalta lähtee Visailureitti, jonka varrelta löydät 5 tietorastia. Visailun kysymyksiä voit pohtia itsekseen, perheen voimin tai kaveriporukassa.  Visailulipukkeella voit myös halutessasi osallistua (5€) herkullisen herkkukorin arvontaan. Arvonta suoritetaan tuvalla kello:14.00. Visailuun ja arvontaan voi osallistua myös paikan päällä. 

Tuvalla on kaikenlaista touhua sekä aikuisille ja muksuille - leikkimielellä.

Sinulla on mahdollisuus osallistua ohjatulle VIRTAVETO -juoksulenkille. Lähtö kello 12.00 ja matka noin 5 kilometriä rennolla vauhdilla. Ohjaajana Jari Koskela, kokenut triathlon harrastaja.

Laita 24.9  jo nyt korvan taakse ja kalenteriin! Tule viettämään kanssamme mukava syyspäivä!

PS. Seuraa tapahtumasivuamme, VIRTAVETO-tietoja päivitetään tänne vielä lähempänä ajankohtaa. Löydät infoa myös VIRTA yhdistyksen Facebook-sivuilta.