VIRTAVETO - ulkoilutapahtuma jokaiikalle

Ulkoilutapahtuma, jossa voi myös kisailla leikkimielellä. Visailureitti kulkee Notkopuistolta maastopolkua pitkin VIRTA tuvalle (1,4 km). Reitin varrelta löydät 5 tietorastia, joihin voit pohtia vastauksia itsekseen, perheen voimin tai kaveriporukassa. 

Visailuun voi osallistua lunastamalla kisalipukkeen kello: 9.00-10.00 Notkopuiston VIRTA pisteeltä. Lipukkeella (5 €) osallistutaan myös herkullisen herkkukorin arvontaan. Arvonta suoritetaan tuvalla kello:13.00. (Huom! VIRTA piste sijaitsee Notkopuiston päiväkodin takana olevalla P-alueella, jolle kuljetaan Sivutien kautta)

Jos "jalka ei nouse" maastopolulle, niin väki on lämpimästi tervetullutta VIRTA tuvan tapahtumapäivään muillakin keinoin. Paikan päälläkin voi osallistua tietovisan arvontaan ja VIRTA arpajaisiin. 

VIRTAVETO-tapahtumassa on tarjolla ohjelmaa ja mielen virkistystä. Myyntipisteillä masut saa täyteen loimulohella ja grillimakkaralla sekä suut makeiksi muurikkaletuilla. Ja toki kaffetta & pullaa. 

Päivän aikana paikallisten yhdistysten ja puulaakiporukoiden aktiivit kisaavat rennosti ja hymy huulilla hassun hauskoissa tehtävissä. 

Laita 10.10 jo nyt korvan taakse ja tule viettämään kanssamme mukava syyspäivä!

PS. Seuraa tapahtumasivuamme, VIRTAVETO-tietoja päivitetään tänne vielä lähempänä ajankohtaa. Löydät infoa myös VIRTA yhdistyksen Facebook-sivuilta.